ABIC överenskommelse med Svenska Foder

//ABIC överenskommelse med Svenska Foder

ABIC överenskommelse med Svenska Foder

ABIC Kemi AB har träffat en överenskommelse med Svenska Foder, om att från och med den 1 juni 2018, överta Svenska Foders försäljning av JAX livsmedelsgodkända smörjmedel.
Överenskommelse kommer att ytterligare stärka JAX och ABIC´s position på den svenska marknaden.
Pär Bolin är som tidigare ansvarig för försäljningen av JAX i Sverige och Danmark och ABIC förstärker nu också JAX-organisation med Per Thuvér, som har en lång erfarenhet av JAX produkter från sin tid hos Svenska Foder.

Vår ambition är att hålla en fortsatt hög servicenivå genom personlig support, snabba leveranser och hög kompetens, säger ABICs VD Nicklas Johnson. Övertagande av Svenska Foders försäljning av JAX produkter på den svenska marknaden kommer stärka denna ambition.

2018-06-05T10:20:26+00:00