Halo-Guard FG-fett – nästa generations livsmedelsgodkänt smörjmedel

//Halo-Guard FG-fett – nästa generations livsmedelsgodkänt smörjmedel

Halo-Guard FG-fett – nästa generations livsmedelsgodkänt smörjmedel

Vattenpåverkan

Vatten används i stor utsträckning för att rengöra och desinficera ytor och utrustning i livsmedelsindustrin vilket ställer stora krav på smörjmedlet.

Halo-Guard FG fetternas kalcitstruktur är mycket effektiv för att förhindra korrosion. Salt fog barrier film testet har använts för att demonstrera och kvantifiera denna prestanda och formuleringen överträffar jämförbara produkter med 250% till 1400%!

Hög belastning

JAX Halo-Guard FG seriens fett uppfyller smörjmedelskraven i nästan alla tungt belastade livsmedelsanläggningar. Det gör det till ett idealiskta fett för svåra, högt belastade kugghjul och lager. För att uppnå överlägsna lastbärande egenskaper och slitstyrka kompromissar Halo-Guard FG Serien inte prestanda för livsmedelgodkännande. Detta skiljer fetterna från andra livsmedelsfett på marknaden.

2021-11-25T13:15:46+00:00